top of page

Stobben Stables, een familiebedrijf dat geboren is uit liefde voor het paard en opgebouwd door gedrevenheid vanuit de paardensport. Stobben Stables  is een erkend Aequor leerbedrijf en wordt gerund door het eigenaarsechtpaar en 2 man personeel.

 

Meer dan 30 jaar geleden begon men in Flevoland, op de bodem van de voormalige Zuiderzee, een agrarisch bedrijf. Door de jaren heen is de liefde voor paarden blijven bestaan. 

Het is de passie geweest die ertoe heeft geleidt dat in 1995 een prachtige binnenmanege is gebouwd, compleet met gezellige kantine, zadelkasten, keurige sanitaire voorzieningen en 45 ruime stallen

 

Er is vanuit Stobben stabels vrije toegang tot het bos van Staatsbosbeheer en buiten het seizoen is het mogelijk om op het nabij gelegen strand heerlijk te rijden. Een aantal keer per jaar worden er gezellige onderlinge wedstrijden georganiseerd waardoor iedereen elkaar beter leert kennen en er een gezellige sfeer binnen de stal heerst. 


Met de bouw van deze accommodatie is een droom van de familie tot werkelijkheid geworden en kan worden voorzien in de behoefte van menig paarden- en ponyliefhebber in de wijde omtrek. Stobben Stables, hét adres voor iedereen die van paarden houdt!

Wie zijn wij

Welkom bij Stobbenstables

We nodigen u uit op onze prachtige locatie...

Voor een dag met uw paard en/of pony kunt u hier heerlijk vertoeven. enz enz

Alle paarden kennis en faciliteiten op één plaats:
  • Ruimte stallen

  • Buitenbak

  • Binnenbak

  • Ruime weiden

  • Menwagens nieuw en ocassions

  • Manege

bottom of page